Deze 10 Zomerbars zijn Zeker een Bezoekje Waard in Limburg


Hier vind je meeer details per zomerbar in Limburg:

  1. Bar Kaai - Hasselt         Specialiteit: Bar Kaai staat bekend om zijn ambachtelijke cocktails en heeft regelmatig livemuziekoptredens. Het is een levendige locatie met een gezellige sfeer en een prachtig uitzicht op de gracht. Adres: Havermarkt 48, 3500 Hasselt.
  2. Kaffee Ons Gedacht - Genk                  Specialiteit: Deze gezellige zomerbar biedt een uitgebreide selectie van Belgische bieren. Het heeft een rustieke sfeer, een ruim terras en vaak ook live muziekoptredens. Adres: Vennestraat 357, 3600 Genk.
  3. Zomerbar De Serre - Diepenbeek                 Specialiteit: De Serre biedt een prachtige groene omgeving waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje. Ze serveren ook verse gerechten met lokale ingrediënten, perfect om van te smullen tijdens een zomerse avond. Adres: Steenweg 184, 3590 Diepenbeek.
  4. The Bamboo Bar - Maasmechelen                Specialiteit: Deze exotische zomerbar heeft een uitgebreide selectie van tropische cocktails. Het onderscheidende kenmerk van The Bamboo Bar is het prachtige uitzicht op de Maas, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Adres: Koning Albertlaan 100, 3630 Maasmechelen.
  5. Bar Kaai 16 - Bree                Specialiteit: Bar Kaai 16 heeft een trendy en moderne inrichting en biedt heerlijke tapasgerechten. Het is een ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje met vrienden of familie. Adres: Kanaalkomstraat 16, 3960 Bree.
  6. De Plas - Kelchterhoef - Houthalen-Helchteren                     Specialiteit: De Plas is gelegen aan een prachtig meer en biedt een ontspannen sfeer. Je kunt er genieten van heerlijke drankjes terwijl je uitkijkt over het water. Het is een populaire plek voor zowel gezinnen als vriendengroepen. Adres: Donderslagweg, 3530 Houthalen-Helchteren.
  7. Bar Vista - Sint-Truiden                            Specialiteit: Bar Vista heeft een gezellig terras waar je kunt genieten van verfrissende cocktails. Het biedt een prachtig uitzicht op de stad en is de perfecte plek om te ontspannen tijdens de zomermaanden. Adres: Kerkhofstraat 12, 3800 Sint-Truiden.
  8. Bar Kaai 17 - Peer                        Specialiteit: Bar Kaai 17 heeft een hippe inrichting en serveert verrassende drankjes. Het heeft een levendige sfeer en is een geweldige plek om te genieten van een gezellige avond met vrienden. Adres: Stationsstraat 17, 3990 Peer.
  9. Beachbar Key West - Lanaken                         Specialiteit: Gelegen aan de oevers van de Maas, biedt Beachbar Key West een tropische sfeer met heerlijke strandgerechten. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te zonnebaden en te genieten van een cocktail. Adres: Oude Kerkstraat 56, 3620 Lanaken.
  10. Bar Kaai - Tongeren                  Specialiteit: Bar Kaai in Tongeren staat bekend om zijn unieke cocktails en levendige sfeer. Het heeft een eigentijdse inrichting en is een geweldige plek om te genieten van een drankje met vrienden. Adres: Stationslaan 9, 3700 Tongeren.

Bezoek deze zomerbars in Limburg en geniet van de unieke sfeer en heerlijke drankjes die ze te bieden hebben! Vergeet niet om vooraf de openingstijden te controleren, aangezien deze kunnen variëren. Veel plezier!

 

Seks op een festival: dit is dé aanpak! | Male Plus

Seks op een festival: dit is dé aanpak!

Male Plus 20 capsules + 20 capsules GRATIS

MALE PLUS - populair mannensupplement Maca en Siberische ginseng ondersteunen de fysieke prestatie Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor een goede gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties. Voedingssupplement per 10 capsules Nettogewicht / Poids net 5,7 g.

 

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek Meer